Stel vraag in forum      
Index | Forum: () | Index forum | Nieuwe berichten
 

Interleukine 10

Interleukine 10 is een cytokine dat in de hersenen aangemaakt wordt. Het onderdrukt ontstekingen in het lichaam. Synthetisch (kunstmatig) Interleukine 10 IL-10 wordt gebruikt om de ziekte van Crohn te behandelen.

Helaas heeft elk middel ook nadelen. Wat die precies zijn is nog onbekend. Gelukkig is het middel niet nodig als de oorzaak van de ontsteking reeds door een dieet weggenomen wordt: Het SCDiet.

Waarom werkt het Specifieke Koolhydraten wel ?
Het specifieke koolhydraten neemt de directe oorzaak van de ontsteking weg. De darmwand wordt namelijk ontstoken door een verhoogde afweerreactie op een te hoge populatie kwaadaardigde bacterieen in de darmen. Waar prednison en remicade het afweersysteem blokkeren, bestrijdt het dieet direct de bron van het probleem: Het hongert de bacterieen uit, waardoor deze geen ontstekingbevorderende zuren meer kunnen uitscheiden. Lees hier verder: Wat is het Specifieke Koolhydraten DieetIndex   Let op: De advertenties hieronder bevatten waarschijnlijk recepten en pillen die niet toegestaan zijn bij het SCDiet:
 
Stel vraag in forum